Copyright © All rights reserved. Made by Serif. Terms of Use | Privacy Policy

Napvitorla NAPVITORLA - AZ IGAZI ÁRNYÉK
Nyitólap Napvitorla - fix Behúzható napvitorla Egyéb termékek Kapcsolat - ÁSZF
Minden jog fenntartva: Bőhm Ferenc

GOOGLE  által optimalizált oldal.

Napvitorla, függőleges árnyékroló, kihúzható, külső térelválasztó szerkezet, kültéri fatároló, motoros napvitorlák.

Nagyker Tel.: 06 20/ 343 7746 napvitorlanagyker@gmail.com

A honlapon található képek, információk, szövegek másolása és üzleti célú felhasználása nem engedélyezett és törvénybe ütközik!


NAPVITORLA                ÁRNYÉK KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

A napvitorlának számos olyan előnye van, amivel a többi kültéri árnyékoló egyáltalán nem, vagy csak korlátozottan rendelkezik. Nagy szélben hogyan viselkedik egy napernyő? Délutáni napsütésben mennyire jól árnyékol egy karos napellenző, ami a falra van felszerelve? A kisgyerek homokozója hogyan árnyékolható? A kocsi fölé is kellene valamilyen szerkezet, de nem szeretne robosztus építményt...? A meglévő pergola egyáltalán nem árnyékol, mi lenne a megoldás? Jó lenne, ha a medence egyik szeglete legalább árnyékos lenne!

Amennyiben valamelyik kérdést már feltette magának és nem igazán találta meg a helyes megoldást, akkor Ön jó helyen jár. Bármely hasonló problémájára a Dr Garden napvitorla és a csapatunk a megoldás.

Mérnök kollégánk szívesen segít a tervezésben. Ezt követően javaslatot teszünk a vásárlásra, vagy a komplett kivitelezésre az Ön igénye szerint. Amennyiben a kivitelezést is ránk bízza, azt az ajánlat elfogádását követően ált. 1 - 1,5 héten belül megoldjuk. Ezzel kapcsolatban az Ön dolga mindösszesen annyi, hogy reggel átadja nekünk a terepet, délután pedig mi átadjuk Önnek az árnyékot.

Katt a képekre !

Napvitorla - részletek

A jobboldali képekre kattintva juthat el a napvitorla képgalériához, ahol eddigi munkáinkból kaphat ízelítőt. Itt találhatja még a forgalmazott méreteket és azok árait, illetve a különböző szerelési anyagokat, kiegészítőket.

Referenciák, galériaÁrak, méretek vízátengedő HDPESzerelési anyagok
További részletek

A baloldali képekre kattintva megtekintheti a választható színeket, végigvezetjük Önt a vásárlás, az árajánlat-kérés és tervezés folyamatán és a minőséggel, anyaggal kapcsolatos fontosabb kérdésekre is választ kaphat.

Színek, kivitelezés, vásárlásInfók, GYIK