Copyright © All rights reserved. Made by Serif. Terms of Use | Privacy Policy

Napvitorla NAPVITORLA - AZ IGAZI ÁRNYÉK
Nyitólap Napvitorla - fix Behúzható napvitorla Egyéb termékek Kapcsolat - ÁSZF
Minden jog fenntartva: Bőhm Ferenc

GOOGLE  által optimalizált oldal.

Napvitorla, függőleges árnyékroló, kihúzható, külső térelválasztó szerkezet, kültéri fatároló, motoros napvitorlák.

Nagyker Tel.:  06 20/ 343 7746 napvitorlanagyker@gmail.com

A honlapon található képek, információk, szövegek másolása és üzleti célú felhasználása nem engedélyezett és törvénybe ütközik!


BEHÚZHATÓ napvitorla         ÁRNYÉK KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

A mozgatható napvitorla egy nagyon praktikus  árnyékolási rendszer, ami elképzelésünknek és igényünknek megfelelően bármikor széthúzható, illetve a hasznbálaton kívüli időszakban összehúzható.
Ez a mozgatás történhet manuálisan, azaz kézi erővel, vagy motoros kvitellel is. A rendszer egy sor hasznos és szükséges kiegészítővel rendelhető, a szélérzékelőtől kezdve egészen a vitorla védő tokig.
Mivel ez a rendszer egyedileg az Ön igényeihez és az adott tér méreteihez igazodik, ezért megrendelés esetén a rendszer precíziiós gyártástá követően kerül sor a helyszíni telepítésre. A vitorlát tartó szerkezetek minden esetben egyedi, rozsdamentes acélból kerülnek kialakításra, kiváló minőségű mozgató elemekkel, csigákkal, csörlőkkel, illeve német motorral.

A rendszer  tulajdonságai


Képgaléria

Egyedi árajánlatért keressen minket a kapcsolati oldalon található elérhetőségünk valamelyikén, vagy az alábbi e-mail címen:

napvitorlanagyker@gmail.com


Behúzható vitorlák színei

Soliday színek